CLINICĂ DE PSIHOTERAPIE, PSIHIATRIE ȘI COACHING EMOȚIONAL

Consultanță & Bune practici pentru HR

Oamenii sunt resursa cea mai valoroasa intr-o organizatie, dar si cea mai complexa si mai greu de gestionat. Exista lucruri usor de verificat, cum ar fi calificarile sau anii de experienta, dar si altele mult mai greu de depistat care tin de vulnerabilitati psihologice. Angajatii aduc in birou sau in sala de sedinta lucruri care nu sunt vizibile intr-un CV, dar care pot provoca situatii de criza imprevizibile și greu de controlat.

Plecam de la o cunoaștere solidă a minții și comportamentului uman, analizăm problemele cu care se confrunta departamentele de HR și găsim soluții. Alaturi de noi, o echipa de psihologi si medici psihiatri cu experienta in lucrul cu oamenii, puteti deprinde arta de a ajuta oamenii sa treaca peste blocaje emotionale sau sa evite erorile cognitive care stau in calea performantei lor.

 

Consultanta si Traininguri dedicate echipei de HR

  • Dezvoltarea Soft Skills-urilor
  • Mindset pentru Performanta
  • Job Crafting

 

In ultima vreme, lista de prioritati a angajatilor in alegerea unui job s-a schimbat. Tot mai multi considera ca este important sa lucrezi intr-o companie care-ti da un sentiment de siguranta, unde te simti ca printre prieteni. Putini profesionisti valorosi raman sa lucreze in companii unde se munceste intr-o atmosfera tensionata, suprasolicitanta emotional si mental. Actual, motivatia angajatilor devine tot mai vizibil legata de cultura organizationala pe care reusim sa o construim. Sa investim in oameni nu inseamna doar sa-i platim bine, ci sa-i tratam ca pe niste oameni de care ne pasa cu adevarat.