CLINICĂ DE PSIHOTERAPIE, PSIHIATRIE ȘI COACHING EMOȚIONAL

Carieră

Rolul nostru, al echipei The MIND este sa ajutam cat mai multi oameni sa treaca peste blocajele emotionale si erorile cognitive care stau in calea unei cariere care sa le aduca satisfactie si bucurie. Nu ai gasit inca un job care sa ti se potriveasca sau te trezesti dimineața deprimat la gândul că trebuie să mergi la muncă? Poate este momentul să preiei controlul și să îți regândești abordarea asupra ceea ce-ti doresti de la viata ta profesionala, indrăznind sa schimbi lucrurile pentru a fi in acord cu valorile, punctele forte și pasiunile tale.

ANXIETATEA DE PERFORMANTA
Te regăsești frecvent în situații în care te sperie gândul de a susține un examen, un interviu sau ai o teama excesivă de a vorbi in public? Ţi se întâmplă adesea să te cuprindă panica în zilele de dinaintea unei prezentări sau a unui interviu, până în punctul în care să nu te mai poţi concentra? Dacă răspunsul tău este DA la ambele întrebări, atunci suferi de ceea ce se numește anxietate de performanţă. Aceste emoţii chinuitoare, ne saboteaza din păcate de multe ori atingerea obiectivelor pe care ni le-am propus. Impreuna cu noi, puteti scapa de senzaţia de teamă care va copleseste gândirea logică şi memoria exact în momentele în care aveti mai multă nevoie de claritate în gândire.
MANAGEMENTUL STRESULUI
Nu putem controla in permanenta ceea ce ni se intampla, insa putem invata sa facem fata in mod adecvat atat tensiunii cat si factorilor de stres. Cele mai uzuale motive pentru care oamenii apeleaza la tehnici de managementul stresului sunt: cerinte greu de indeplinit la locul de munca, conflictele interioare, neintelegerile cu partenerul de viata, familia, sau prietenii apropiati, schimbari majore ca divortul sau pierderea locului de munca. Consilierea va poate ajuta sa va dezvoltati abilitati de: comunicare eficienta, rezolvare a conflictelor, si impunerea de limite asupra presiunilor externe. Abilitatile dobandite cresc calitatea vietii si ofera beneficii pe termen lung.
ORIENTARE VOCATIONALA
Sa te bucuri de ceea ce faci, sa ajungi sa fii apreciat si sa excelezi intr-o anumita profesie este un lucru important in viata fiecaruia, dar cum sa stii ce sa alegi? Fiecare profesie necesita anumite aptitudini, trasaturi de personalitate si nu in ultimul rand o afinitate naturala pentru acel tip de activitate. Te putem ajuta sa intelegi mai bine ce-ti doresti si ce profesie ti se potriveste, care-ti sunt inclinatiile, resursele si limitarile. In paralel, verificam abilitatile tale naturale sau dobandite de-a lungul timpului. O alegere buna te ajuta sa te dezvolti, sa-ti traiesti cu satisfactie si pasiune timpul petrecut la munca si sa obtii beneficii cat mai mari.
SINDROM BURNOUT
Dacă te surprinzi întrebându-te de ce ai ales să faci munca pe care o faci sau nu te bucură mai nimic din ceea ce presupune activitatea ta, este foarte posibil să te afli pe o panta descendentă în drum spre burnout. Sindromul epuizarii profesionale il resimtim ca pe o stare de extrema oboseala fizica si psihica si este declansat de o combinaţie de cauze legate de locul de muncă dar si de anumite trăsături de personalitate. Perfecţionismul, capacitatea redusă de adaptare la stres, nevoia de a deţine controlul si competitivitatea au un aport negativ. Impreuna cu noi iti poti creste rezilienta, abilitatea cheie care te ajuta sa te adaptezi in situatii grele sau in perioade de mari schimbari.