CLINICĂ DE PSIHOTERAPIE, PSIHIATRIE ȘI COACHING EMOȚIONAL

Angi Ionescu

CEO și fondator

Despre noi

„Echipa noastra de profesionisti a ajutat mii de oameni sa fie mai sanatosi, mai puternici in fata problemelor si nu in ultimul rand, mai fericiti.

Pentru multi, Clinica THEMIND a devenit locul unde au reusit sa depaseasca suferinta, unde au inteles care sunt alegerile potrivite pentru ei, sau au invatat cum pot sa se bucure mai mult de viata. Oricat de greu le este uneori sa faca primul pas si sa-si faca o programare, odata ajunsi la noi oamenii se simt ca intre prieteni…

La noi vin oameni maturi, dar si foarte tineri, cei aflati in cautarea unei cariere, dar si oamenii de afaceri de succes, romani sau straini care traiesc in Romania. Oricat de diferiti ar parea, cu totii au in comun un lucru: faptul ca sunt oameni. Fiecare dintre noi se simte la un moment dat coplesit de ingrijorare sau tristete, se confrunta cu probleme care-i afecteaza viata de familie, sau se afla intr-un impas profesional.

Cu o echipa formata din medici psihiatri si psihologi cu mii de ore de experienta in domeniu, tratam fiecare caz in parte cu competenta si toata atentia. Avem grija ca metodele noastre de tratament sa corespunda celor mai actuale standarde profesionale internationale.”