CLINICĂ DE PSIHOTERAPIE, PSIHIATRIE ȘI COACHING EMOȚIONAL

PsihoterapiePentru adulți

Invata sa schimbi in bine lucruri importante din viata ta. Ganduri care-ti apar automat si-ti fac rau, comportamente pe care ai tendinta sa le repeti desi ti-ai dori sa le schimbi, suferinta in fata esecurilor sau a pierderilor, o problema pe care o ai cu partenerul de viata sau cu copilul, sunt lucruri pe care le poti rezolva impreuna cu noi.

Cu ajutorul psihoterapiei oamenii reusesc sa depaseasca blocaje emotionale si mentale si isi creaza strategii noi de a face fata situatiilor in care se gasesc.

PSIHOTERAPIE INDIVIDUALA
In viata oricarui om exista momente in care se simte nefericit, nemultumit de viata pe care o are, este anxios si ingrijorat sau blocat intr-o anumita situatie din care vrea sa iasa. Psihoterapia te ajuta sa-ti inlocuiesti anumite comportamente cu altele mai benefice pentru tine si clarifica aspecte din viata ta care-ti cauzeaza stari conflictuale. Daca te simti intr-un impas din care nu poti iesi singur sau cu sprijinul celor apropiati, este important sa apelezi la ajutor specializat. Psihoterapia este cea mai potrivita recomandare in majoritatea problemelor psihologice si tulburarilor psihice de intensitate mica si medie.
TERAPIE DE CUPLU
Intr-un cuplu, relatia dintre parteneri este foarte complexa. Fiecare dintre ei traieste lucrurile intr-un mod unic, are dorinte si nevoi proprii si sentimente legate de situatii din trecut care-l influenteaza in prezent. Ii ajutam pe cei care apeleaza la noi sa depaseasca problemele de comunicare, insatisfactia si resentimentele. Cu ajutorul psihoterapiei de cuplu partenerii pot analiza cu mai multa claritate impasul in care se afla. In urma sedintelor de consiliere de cuplu invatati sa comunicati mai sincer si mai usor. Specialistii nostri va pot ajuta sa puneti in cuvinte ceea ce pana atunci parea imposibil sau greu de spus.
CONSILIERE PENTRU PARINTI
Ca parinti ne dezvoltam abilitatile in timp exact ca si copiii, invatand din greseli, ramanand optimisti, intelegand pe parcurs cat mai multe despre copilul nostru. Iti mai aduci aminte de perioada cand copilul tau a invatat sa mearga? De cate ori si-a pierdut echilibrul, a cazut, a plans, insa la scurt timp a incercat din nou si din nou, cu acelasi entuziasm. Copilul persevereaza oricat de grele ar fi incercarile prin care trece. La randul nostru ca parinti, ar trebui sa intelegem ca oricat de dificil ne este cateodata, avem responsabilitatea de a gasi o cale de a ne ajuta copilul in perioadele in care are nevoie de suport.