CLINICĂ DE PSIHOTERAPIE, PSIHIATRIE ȘI COACHING EMOȚIONAL

Serviciile noastre

La clinică sau online

In Clinica TheMIND tratam oameni, nu boli. Medicii nostri gasesc cel mai potrivit tratament pentru fiecare pacient, evaluand cu toata atentia aspectele importante din viata acestuia. La noi primesti explicatii clare si complete despre cum sa gestionezi cat mai bine problema cu care te confrunti. Tratamentul medicamentos este ajustat pe parcurs pentru a diminua cat mai mult orice efecte nedorite.

Invata sa schimbi in bine lucruri importante din viata ta. Ganduri care-ti apar automat si-ti fac rau, comportamente pe care ai tendinta sa le repeti desi ti-ai dori sa le schimbi, suferinta in fata esecurilor sau a pierderilor, o problema pe care o ai cu partenerul de viata sau cu copilul, sunt lucruri pe care le poti rezolva impreuna cu noi.

La noi evaluarea psihologica este facuta de un psiholog specializat in acest domeniu. Accentul este pus pe clarificarea zonelor cu probleme, identificarea resurselor si abilitatilor existente, dezvoltarea unor obiective realiste si pe furnizarea unui tratament personalizat. Intreaga evaluare psihologica rezulta din analiza datelor biografice, testelor psihologice, interviului clinic.

Cercetarile asupra creierului si a comportamentului au aratat ca IQ-ul – coeficientul care masoara inteligenta umana innascuta nu poate fi ameliorat pe parcursul vieţii, inteligenta emotionala insa, poate fi imbunatatita. Practic, atunci când ne intelegem sentimentele, situatia în care ne aflam devine mai limpede si mai usor de gestionat.

Ca parinte iti doresti pentru copilul tau tot ce poate fi mai bun. Sa fie educat si sa se dezvolte cat mai mult, sa nu aiba griji financiare. Vrei sa ajunga un adult care se simte implinit, sa-si traiasca viata cu pasiune si sa se bucure de tot ce are. Cum se poate ajunge la asta? Specialistii nostri te pot ajuta sa cresti un copil puternic, care o sa se descurce singur atunci cand nu o sa poti sa-i fii alaturi.

Rolul nostru, al echipei The MIND este sa ajutam cat mai multi oameni sa treaca peste blocajele emotionale si erorile cognitive care stau in calea unei cariere care sa le aduca satisfactie si bucurie.

Suntem pregatiti sa te ajutam cu evaluare si terapie in cazul in care copilul tau are dificultati in a intelege ce ii vorbesti si greutati in comunicare, sau atunci cand el nu reuseste sa pronunte corect anumite cuvinte sau sunete.

Frica este o emotie umana normala, care ne ajuta in momentul in care ne confruntam cu un pericol. Anxietatea insa, se diferentiaza de frica prin faptul ca nu este justificata de prezenta unei situatii periculoase.

Depresia este o tulburare care duce la aparitia unei senzatii acute de tristete, de pierdere a sperantei pentru o perioada indelungata de timp si afecteaza bucuria de a trai, capacitatea de munca si sanatatea.

Terapia de cuplu va poate ajuta atunci cand apar conflicte sau cand aveti sperante si asteptari neimplinite de partenerul cu care sunteti intr-o relatie.

Pentru a trata si a tine sub control tulburarile psihice este nevoie de ajutor specializat. In lipsa unui tratament adecvat, aceste tulburari ajung sa afecteze toate aspectele vieții unei persoane, de la comportament, afectivitate, perceperea realității, relațiile interumane, munca și timpul liber.