CLINICĂ DE PSIHOTERAPIE, PSIHIATRIE ȘI COACHING EMOȚIONAL

Workshops & Trainings

Concepem workshopuri și traininguri bazate pe date aduse din psihologie, medicină și neurosțiinte aplicate probate de noi în mulți ani de practică în domeniul sănătății mentale. Oferim companiilor posibilitatea ca printr-un cost mic, să ofere unui numar mare de angajați, instrumentele necesare pentru a-și dezvolta reziliența emoțională și un mindset pozitiv.

CUM SĂ TE ADAPTEZI LA SCHIMBARE

Cum să depășești rezistența la schimbare, activând resursele echipei tale

WorkshopTraining
Rețeta pentru dezastru: regulile jocului se modifică rapid, iar reacția pe pilot automat a angajaților este să se poziționeze anti-schimbare. Organizațiile se dezvoltă sănătos în urma schimbării și nu a opoziției și rezistenței în fața transformărilor. Ai de ales: te poți adapta schimbării învațând să navighezi prin incertitudine sau te poți lăsa condus de frică. Anticipează vremurile complicate și condu-ți echipa cu calm, sprijinindu-i pe oameni să fie flexibili în fața schimbării.
CONVERSAȚII DIFICILE

Ghid pentru gestionarea discuțiilor complicate de la birou

WorkshopTraining
Mai bine de 80% dintre angajați și aproape 50% din manageri nu reușesc să poarte cu succes discuțiile dificile, dar absolut necesare. S-ar putea să te numeri printre ei. Te vom ghida în arta de a purta conversații dificile și a de a da vești proaste la birou - disponibilizări, măsuri financiare stricte, feedback negativ etc. Sunt teme complicate și e util să ai la îndemână instrumentele potrivite pentru a nu mai fi „înghesuit” de elefanții din cameră.
DIVERSITATE, ECHITATE SI INCLUZIUNE

Cum sa intelegem si sa apreciem diferentele

WorkshopTraining
Diversitate. Echitate. Incluziune. Sunt mai mult decât cuvinte pentru noi. Acestea sunt principiile care ghidează modul în care ne construim echipe, cultivăm lideri si creăm o cultură organizațională potrivită pentru fiecare angajat. Pornind de la întelegerea diferențelor și aprecierea lor, te vom ghida în crearea unui mediu incluziv. Vom analiza împreuna biasurile inconștiente care ne distorsionează viziunea asupra diversității si-ți vom oferi strategii simple de pus în practică.
INTELIGENȚA RELAȚIONALĂ

Cum să te conectezi cu ceilalți în contextul unui mediu de muncă dinamic

WorkshopTraining
Se știe: indiferent de calitatea materialului brut, de obicei nu putem construi nimic solid fără un liant de încredere. Performanța ta sau a echipei va depinde în mare măsură de capacitatea oamenilor de a se baza pe încredere reciprocă atunci când lucrează împreună. Te vom învăța cum să-i sprijini pe oamenii din echipă să rămână implicați și conectați și să creezi relații solide cu alte părți interesate (stakeholders).
CUM SĂ PREVENIM BURONUT-UL

Insight-uri și soluții practice pentru prevenirea burnout-ului

WorkshopTraining
Ai văzut vreodată cum se extinde focul într-o regiune aridă? La fel se întâmplă și cu echipa ta când se confruntă cu burnout-ul. Epuizare, lipsă de implicare, performanță scăzută, toate se răspândesc subtil de la un om la altul. Acest workshop îți va arăta cum să cultivi abilitățile care vor deveni sistemul imunitar al echipei tale, cum sa recunoști semnele burnout-ului și cum sa dezvolți reziliența sprijinind sănătatea emoțională a echipei.
ARTA DE A OBȚINE CE VREI

Cum să vorbești astfel încât ceilalți să asculte

WorkshopTraining
Indiferent de cât de genială este o idee, ea nu va deveni niciodată realitate dacă nu e transmisă bine. Abilitățile noastre de comunicare au puterea de a modela realitatea pentru noi și pentru cei cu care interacționăm, la muncă sau în relațiile personale. Vei învăța cum să adresezi întrebările potrivite, să captezi interesul celorlalți, să transmiți mesaje într-un mod persuasiv, astfel încât să-ți atingi obiectivele.
REGULI SIMPLE PENTRU PĂRINȚI OCUPAȚI

Parenting fără presiune pentru o relație bună cu copilul tău

Workshop
A fi părinte te antrenează să fii un acrobat la înălțime, jonglând cu o mulțime de lucruri fragile. Responsabilități parentale, jobul, treburile de acasă – toate sunt un exercițiu de echilibristică între așteptări multiple și o cantitate limitată de timp. Simplificăm lucrurile pentru părinții ocupați și extragem esența a ceea ce cunoaștem din științele comportamentului uman și din psihoterapie, totul sub forma unor principii și reguli simple care să-ți ghideze interacțiunile cu copiii și familia.
ȘTIINȚA FERICIRII
Workshop
Fericirea pare a fi scopul suprem al vieții. Fiecare dintre noi încearcă să se descurce cum poate în hățișul problemelor existenței pentru a putea declara "Sunt fericit!". Mulți dintre noi însă, avem tendința de a înțelege eronat fericirea. Oare ce putem face în mod conștient pentru a ne crește șansele de a fi fericiți? Acest workshop este bazat pe idei din practică psihoterapeutică și are un scop pragmatic: să înțelegem cum putem deveni mulțumiți pe termen lung, bucurându-ne de o viață împlinită.
MINDFULNESS PENTRU COMPANII
Workshop
Perioadele tulburi ale vieții și emoțiile negative pot umbri bucuria de a trăi, ne pot afecta sănătatea și relațiile cu ceilalți. Inspirat din tradiția spirituală orientală, mindfulness-ul ne învață să ne adaptam mai ușor la schimbări și să facem față mai ușor dificultăților. Împreună vom descoperi cum pot fi integrate în viața noastră de zi cu zi câteva tehnici simple pentru a dobândi echilibrul mental, emoțional și fizic. Vă vom arăta cum să vă mențineți concentrarea, calmul și claritatea în gândire.
IGIENA EMOȚIONALĂ
Workshop
Ni se pare firesc să mergem la medic atunci când ne doare ceva; ni se pare firesc să ne bandajam o rană sau să luam o pastilă atunci când ne doare capul. Arareori însă facem același lucru și pentru mintea noastră. În acest workshop, veți înțelege cu ajutorul unor idei împrumutate din științele cognitive, ce înseamnă igiena mentală și emoțională. Veți afla ce aveți de făcut pentru a vă pastra starea de bine și sănătatea chiar și atunci când treceți prin perioade dificile, care vă pun la încercare.
STRESS MANAGEMENT & BUILDING RESILIENCE
Training
Momentele dificile din viață nu pot fi evitate nici în plan profesional, nici în cel personal. Reziliența este abilitatea cheie care ne ajută să ne adaptăm în situații grele sau în perioade de mari schimbări. Pe o mare agitată, nu putem schimba intensitatea sau direcția vântului, însă putem învața să navigam în direcția dorită. Vom discuta împreună strategii practice, bazate pe explicații științifice și verificate de noi în mulți ani de practică, prin care să faceți fată cu succes stress-ului.
WORKING FROM HOME - EFFICIENCY GUIDE
Training
A sosit momentul să acceptăm că munca de acasă devine o nouă normalitate pentru tot mai mulți oameni. Deși la început părea mai convenabil să nu mergi la birou, cu timpul devine evident că multora le este din ce în ce mai greu să lucreze de acasă și să-și mențină concentrarea și eficiența. Acest training vă va ajuta să creați acasă un cadru cât mai plăcut, în care să puteți lucra eficient și să vă creați un mindset pozitiv.
WE SHAPE EMOTIONALLY INTELLIGENT LEADERS
Training
Oricât de dificil ar părea, încercați să lăsați un pic deoparte cash flow-ul, comenzile anulate sau provocările financiare și împreună cu noi, să cultivați ceva foarte valoros: oamenii din organizația dvs. Vom folosi cunoștinte din psihologia aplicata, probate de noi în mulți ani de practică și vă vom dezvolta soft skills-urile care influențează performanța echipelor. Vom vorbi despre calm, adaptabilitate și empatie, pentru că ceea ce reușim să facem pentru oameni ne definește ca lideri.
JOB CRAFTING
Workshop
Dacă te surprinzi întrebându-te de ce ai ales acest tip de muncă sau nu te mai bucură mai nimic din ceea ce faci, este foarte posibil să te afli pe o pantă descendentă în drum spre burnout. E momentul să preiei controlul și să îți regândești abordarea asupra sarcinilor de zi cu zi, îndrăznind să le modifici pentru a fi în acord cu valorile, punctele forte și pasiunile tale. Vom descoperi împreună cum poți transforma job-ul pe care îl ai, într-unul care să-ți aducă satisfacție și bucurie.
PERFECT LOGIC DAR IRAȚIONAL
Workshop
Care sunt acele forțe invizibile care par a te ghida într-o direcție sau alta? Răspunsul e dincolo de dezbaterea clasica a luptei dintre rațiune și emoție, așa că ne-am gândit să-ți dezvăluim modul în care erorile cognitive iți influențează viața și deciziile. Am integrat elemente din psihologia cognitivă care te vor ajuta să decodifici modul în care funcționează mintea ta. Vei afla cum poți evita erorile cognitive și care este mecanismul prin care poți lua decizii mai bune, în concordanță cu ceea ce-ți dorești.