CLINICĂ DE PSIHOTERAPIE, PSIHIATRIE ȘI COACHING EMOȚIONAL

Workshops & Trainings

Concepem workshopuri si traininguri bazate pe date aduse din psihologie, medicina si neurostiinte aplicate si probate de noi in multi ani de practica in domeniul sanatatii mentale. Oferim companiilor posibilitatea ca printr-un cost mic, sa ofere unui numar mare de angajati, instrumentele necesare pentru a-si dezvolta rezilienta emotionala și un mindset pozitiv.

CUM SĂ TE ADAPTEZI LA SCHIMBARE

Cum să depășești rezistența la schimbare, activând resursele echipei tale

WorkshopTraining
Rețeta pentru dezastru: regulile jocului se modifică rapid, iar reacția pe pilot automat a angajaților este să se poziționeze anti-schimbare. Organizațiile se dezvoltă sănătos în urma schimbării și nu a opoziției și rezistenței în fața transformărilor. Ai de ales: te poți adapta schimbării învațând să navighezi prin incertitudine sau te poți lăsa condus de frică. Anticipează vremurile complicate și condu-ți echipa cu calm, sprijinindu-i pe oameni să fie flexibili în fața schimbării.
CONVERSAȚII DIFICILE

Ghid pentru gestionarea discuțiilor complicate de la birou

WorkshopTraining
Mai bine de 80% dintre angajați și aproape 50% din manageri nu reușesc să poarte cu succes discuțiile dificile, dar absolut necesare. S-ar putea să te numeri printre ei. Te vom ghida în arta de a purta conversații dificile și a de a da vești proaste la birou - disponibilizări, măsuri financiare stricte, feedback negativ etc. Sunt teme complicate și e util să ai la îndemână instrumentele potrivite pentru a nu mai fi „înghesuit” de elefanții din cameră.
DIVERSITATE, ECHITATE SI INCLUZIUNE

Cum sa intelegem si sa apreciem diferentele

WorkshopTraining
Diversitate. Echitate. Incluziune. Sunt mai mult decat cuvinte pentru noi. Acestea sunt principiile care ghideaza modul in care ne construim echipe, cultivam lideri si cream o cultura organizationala potrivita pentru fiecare angajat. Pornind de la intelegerea diferentelor si aprecierea lor, te vom ghida in crearea unui mediu incluziv, oferindu-ti strategii simple de pus in practica si analizand biasurile inconstiente care ne distorsioneaza viziunea asupra diversitatii.
INTELIGENȚA RELAȚIONALĂ

Cum să te conectezi cu ceilalți în contextul unui mediu de muncă dinamic

WorkshopTraining
Se știe: indiferent de calitatea materialului brut, de obicei nu putem construi nimic solid fără un liant de încredere. Performanța ta sau a echipei depinde în mare măsură de capacitatea oamenilor de a se baza unul pe celălalt, de încrederea reciprocă atunci când lucrează împreună. Acest workshop te va învăța cum să-i sprijini pe oamenii din echipă să rămână implicați și cum să creezi relații solide între ei.
CUM SĂ PREVENIM BURONUT-UL

Insight-uri și soluții practice pentru prevenirea burnout-ului

WorkshopTraining
Ai văzut vreodată cum se extinde focul într-o regiune aridă? La fel se întâmplă și cu echipa ta când se confruntă cu burnout-ul. Epuizare, lipsă de implicare, performanță scăzută, toate se răspândesc subtil de la un om la altul. Acest workshop îți va arăta cum să cultivi abilitățile care vor deveni sistemul imunitar al echipei tale, cum recunoști semnele burnout-ului și cum dezvolți reziliența sprijinind sănătatea emoțională a echipei.
ARTA DE A OBȚINE CE VREI

Cum să vorbești astfel încât ceilalți să asculte

WorkshopTraining
Indiferent de cât de genială este o idee, ea nu va deveni niciodată realitate dacă nu e transmisă bine. Abilitățile noastre de comunicare au puterea de a modela realitatea pentru noi și pentru cei cu care interacționăm, la muncă sau în relațiile personale. Vei învăța cum să adresezi întrebările potrivite, să captezi interesul celorlalți, să transmiți mesaje într-un mod persuasiv astfel încât să-ți atingi obiectivele.
REGULI SIMPLE PENTRU PĂRINȚI OCUPAȚI

Parenting fără presiune pentru o relație bună cu copilul tău

Workshop
A fi părinte te antrenează să fii un acrobat la înălțime, jonglând cu o mulțime de lucruri fragile. Responsabilități parentale, jobul, treburile de acasă – toate sunt un exercițiu de echilibristică între așteptări multiple și o cantitate limitată de timp. Simplificăm lucrurile pentru părinții ocupați și extragem esența a ceea ce cunoaștem din științele comportamentului uman și din psihoterapie, totul sub forma unor principii și reguli simple care să-ți ghideze interacțiunile cu copii și familia.
ȘTIINȚA FERICIRII
Workshop
Fericirea pare a fi scopul suprem al vietii – americanii au cautarea fericirii trecuta ca un drept al tuturor oamenilor in Declaratia de Independenta. Fiecare dintre noi incearca sa se descurce cum poate in hatisul problemelor existentei pentru a putea declara – „Sunt fericit!”. Dar oare la ce se gandesc oamenii cand spun asta? La placere, la sens, la absenta evenimentelor neplacute.
Durată: 2 ore
Cereți o ofertă
MINDFULNESS PENTRU COMPANII
Workshop
Perioadele tulburi ale vieții și emoțiile negative pot umbri bucuria de a trăi, ne pot afecta sănătatea și relațiile cu ceilalți. Inspirat din tradiția spirituală orientală, mindfulness-ul ne învață să ne adaptam mai usor la schimbari și să facem față mai usor dificultăților.Împreună vom descoperi ce înseamnă mindfulness-ul și cum poate fi integrat în viața noastra.
Durată: 1 ora si 30 min
Cereți o ofertă
IGIENA EMOȚIONALĂ
Workshop
Ni se pare firesc sa mergem la medic atunci cand ne doare ceva; ni se pare firesc sa ne bandajam o rana sau sa luam o pastila atunci cand ne doare foarte rau capul. Arareori insa facem acelasi lucru si pentru mintea noastra. Asistam la urmatorul paradox: atunci când viața noastră devine tot mai încărcată (sarcini la job, lucruri de rezolvat, etc).
Durată: 2 ore
Cereți o ofertă
STRESS MANAGEMENT & BUILDING RESILIENCE
Training
Momentele dificile din viata nu pot fi evitate nici in plan profesional, nici in cel personal. Rezilienta este abilitatea cheie care ne ajuta sa ne adaptam in situatii grele sau in perioade de mari schimbari. Pe o mare agitata, nu putem schimba intensitatea sau directia vantului, insa putem invata sa navigam in directia dorita.
Durată: versiune de 2 sau 6 ore
Cereți o ofertă
WORKING FROM HOME - EFFICIENCY GUIDE
Training
A sosit momentul să acceptăm că munca de acasă devine o nouă normalitate pentru tot mai mulți oameni. Deși la început părea mai convenabil să nu mergi la birou, cu timpul devine evident că multora le este din ce în ce mai greu să lucreze de acasă și să-și mențină concentrarea și eficiența. Acest training vă va ajuta să creați acasă un cadru cât mai plăcut, în care să puteți lucra eficient si sa va creați un mindset pozitiv.
Durată: 2 ore
Cereți o ofertă
WE SHAPE EMOTIONALLY INTELLIGENT LEADERS
Training
Emotionally Intelligent Leader este trainingul nostru dedicat managerilor si liderilor de echipe. Oricat de dificil ar parea, incercati sa lasati deoparte pentru doua ore cash flow-ul, comenzile anulate sau provocarile financiare si impreuna cu noi, cultivati ceva foarte valoros: oamenii din organizatia dvs. Folosim cunostinte din psihologie aplicata si neurostiinte.
Durată: 2 ore
Cereți o ofertă
JOB CRAFTING
Workshop
Dacă te surprinzi întrebându-te de ce ai ales să faci munca pe care o faci sau nu te bucură mai nimic din ceea ce presupune activitatea ta, este foarte posibil să te afli pe o panta descendentă în drum spre burnout. Cu toții am fost măcar o data în viață în situația de a ne trezi dimineața deprimați la gândul că trebuie să mergem la muncă.
Durată: 3 ore
Cereți o ofertă
PERFECT LOGIC DAR IRAȚIONAL
Workshop
Te-ai intrebat vreodata cum ajungi sa iei anumite decizii si cum de iei tocmai acele decizii? Care sunt acele forte nestiute, invizibile care par a te ghida intr-o directie sau alta? Raspunsul e dincolo de dezbaterea clasica a luptei dintre ratiune si emotie.Zi de zi, in mod sistematic suntem convinsi ca evaluam lucrurile corect, ca avem dreptate si putem prezenta increzatori.
Durată: versiune de 2 sau 4 ore
Cereți o ofertă