CLINICĂ DE PSIHOTERAPIE, PSIHIATRIE ȘI COACHING EMOȚIONAL

TesteTest Stima de sine


Mai jos ai 10 propoziții care descriu cum te raportezi la propria ta persoană. Te invităm să citești cu atenție fiecare propoziții și să bifezi răspunsul care ți se potrivește cel mai bine.


Pasul 1 din 10

Perfect de acordDe acordNu sunt de acordDezacord total
1. Per ansamblu, sunt satisfăcut de propria mea persoană.
0
26

Rezultatul testului tău

Nivel extrem de scăzut al stimei de sine

Cel mai probabil acest lucru îți afectează semnificativ toate palierele vieții și reprezintă o sursă majoră de autosabotare, precum și pentru sentimente de eșec și descurajare. În unele cazuri, un astfel de scor poate indica o stare depresivă cronică, situație în care îți recomandăm să iei cât mai rapid legătura cu un specialist în sănătate mentală.


27
30

Rezultatul testului tău

Nivel scăzut al stimei de sine

Persoanele cu un astfel de scor tind să încerce să compenseze stima de sine scăzută implicându-se în diverse acțiuni, dar nu reușesc să se bucure de rezultatele pozitive. Trăiesc cu impresia că nimic nu este suficient, se învinovățesc intens pentru eșecuri și consideră că reușitele sunt nesemnificative și întâmplătoare. Sugestia noastră e să discuți cu un psihoterapeut care ar putea să te ajute să ai o perspectivă mai echilibrată asupra propriei persoane.


31
39

Rezultatul testului tău

Nivel bun al stimei de sine

Ai o perspectivă echilibrată asupra propriei persoane, iar acest lucru reprezintă o bună bază de la care să pornești pentru a avea relații bune cu ceilalți și pentru a-ți atinge obiectivele.


39
40

Rezultatul testului tău

Nivel foarte înalt al stimei de sine

E posibil ca această încredere excesivă în propria persoană să te împingă să iei decizii necugetate sau să îți creeze dificultăți în relații. O ședință de coaching emoțional ar putea fi utilă pentru a te ajuta să te calibrezi mai bine cu realitatea.